İZMİR / TİRE - Şehit Burhan Aktürk Ortaokulu

Tüm öğrencilerimizin anketi doldurmaları rica olunur.

Mrt

2024 Yılı İzmir İnternet Haftası Etkinlikleri Başlıyor.

Mrt

Merkezi Sınav başvurusu yapacakların kılavuzu dikkatli bir şekilde okumaları ve başvurularını onaylatmak üzere, Öğrenci Velilerinin Müdürlüğümüze gelmesi önemle rica olunur.

Mrt

Özel Eğitim ve Psikolojik Danışmanlık/Rehberlik alanlarında velilere, eğitimcilere ve dergiyi inceleyen her bireye yönelik bilgilendirici içeriklerle alanında uzman eğitimcilerin katkılarıyla  İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce hazırlanan ve  hem okuyucuda farkındalık yaratmak hem de bakış açısını zenginleştirmeyi hedefleyen ÖZ BAKIŞ Özel Eğitim ve Rehberlik e-dergisi 5. Sayısı yayımlanmıştır.

Okul web sitemizin menüleri arasında yer alan "Rehberlik" bölümünden Öz Bakış dergilerinin tüm sayılarına ulaşabilirsiniz.

Şbt

Bursluluk sınav başvurusu yapacakların kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyarak istenen evrakları hazırlamaları ve onaylatmak üzere Müdürlüğümüze getirmeleri önemle rica olunur.

Paylaşımlarımızı sosyal medya hesabımız üzerinden de yapmaktayız.

Tüm paydaşlarımıza ve ilgililere ilanen duyurulur.

Okul Müdürümüzün Göreve Başlama Mesajıdır.

Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

DUYURULUR...