T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / TİRE - Şehit Burhan Aktürk Ortaokulu

Okul Müdürümüzün Başlama Mesajı

Okul Müdürümüzün Göreve Başlama Mesajıdır.

Değerli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Veliler ve Sevgili Öğrenciler;

 

Okul Müdürü olarak atandığım Tire Şehit Burhan Aktürk Ortaokulu'nda 01/11/2023 tarihi itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım. Tire'nin en değerli ve köklü eğitim kurumlarından biri olan bu okulun müdürü olarak aranızda bulunmak benim için bir onurdur.

Öncelikle, bu okulda daha önce emek veren tüm yönetici ve öğretmenlere, ayrıca okul aile birliği üyelerine çok teşekkür ediyorum.

Yeni görev; yeni heyecan ve yeni hizmet demektir. Bu zor ve bir o kadar onurlu görevi yaparken en büyük güvencem sizlerin manevi desteği olacaktır. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır.

Okul idarecileri olarak bizlerin temel görevi; eğitim ortamlarındaki sorunları bertaraf etmek, öğretmenler arasında birlik ve beraberliği sağlamak ve öğrencilerimize nitelikli ve sürekli bir eğitim sunmaktır.

Günü kurtarmak değil geleceği kurmak çabası içinde, sürekli gelişimi ve değişimi takip ederek, eğitimin her alanında kalite ve başarı, asıl hedefimiz olacaktır.

2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, saygılar sunarım.

 

Mehmet Emin ARMAĞAN

Şehit Burhan Aktürk Ortaokulu Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.11.2023 - Güncelleme: 11.11.2023 20:36 - Görüntülenme: 78
  Beğen | 5  kişi beğendi

Etiketler :
başlama,mesaj,